We zijn verhuisd

We zijn verhuisd

Dag bezoeker of lezer van Douwe, dit keer een bericht van de webmaster.

Website verbetering
Zoals de titel al aangeeft wij zij verhuist, dat wil zeggen de naam van de site blijft hetzelfde maar wij zijn van provider verandert om technisch meer mogelijkheden te hebben en de website optimaal te kunnen beveiligen tegen pogingen van inbraak.

Menu en zoeken
Dit was gelijk een mooie gelegenheid om fouten in de website te corrigeren. Ook was het nodig om de navigatie aan te passen zodat de  onderdelen en het archief gemakkelijk op een mobiele telefoon of tablet is te vinden. Zoals u kunt zien bovenin het menu onder “Verhalen” is een submenu gemaakt waar het archief met verhalen gelijk is op te halen. Dit scheel heel wat scrollen. De tags zijn verwijderd hiervoor is een zoek vak gekomen waarin diverse begrippen gezocht kunnen worden bijvoorbeeld: kerst, geloof, corona, eenzaam, slapen enzovoort probeer het maar eens uit.

Gebruikersgemak
De website is gebouwd met de optie om de lezer zoveel mogelijk gebruiksgemak te geven, een goed lopende website met duidelijke letters en een duidelijke navigatie. Hiervoor is software gebruikt die technieken gebruikt voor een veilige en goed ladende website dit vraagt van de lezer wel dat zijn of haar browser is bijgehouden naar de nieuwste standaarden. Om zeker ervan te zijn dat u geen problemen ondervind op de website is er een waarschuwing zichtbaar aan de bovenzijde van de pagina (zie afbeelding hieronder) hier kunt u eventueel gebruik van maken om uw browser te updaten.

Browser updaten
Klik op het plaatje om te vergroten

Waardering en reactie
Vanaf nu is mogelijk om de verhalen of berichten een waardering te geven door onder het bericht een ster aan te klikken waarbij 1 ster het laagst is en 5  sterren de hoogste score geeft. Douwe vindt dit wel spannend, wees een beetje lief voor hem. 😉 

Reageren op verhalen kan vanaf nu ook onderaan het bericht. De eerste keer dat u reageert moet deze eerst goedgekeurd worden voordat uw reactie gepubliceerd word, dit is om spam te voorkomen hierna wordt uw eerst volgende reactie gelijk geplaatst. Wilt u per mail bericht krijgen als uw reactie beantwoord wordt vergeet dan niet het bijbehorende vakje met het belletje aan te vinken. Er kan dertig dagen na een verhaal gereageerd worden hierna wordt deze mogelijkheid automatisch gesloten.

Benieuwd wat u van de nieuwe opzet vindt.

Rest mij niets anders dan u veel leesplezier te wensen op douwejanssen.nl

Webmaster

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marja
Marja
6 maanden geleden

Henk dat ziet er erg mooi uit, gelikt, fraai, professioneel Douwe heeft het maar getroffen met je Het was heel veel werk allemaal, dat weet ik, maar je hebt goed werk afgeleverd (nu taal even op ned?) Douwe: je hebt… Lees verder »